Politie roept doorrijder opnieuw op zich te melden

dinsdag 4 april 2017

Geertruidenberg - De politie roept de automobilist die zaterdagmiddag 1 april 2017 rond 14.30 uur op de Parallelweg betrokken was bij een verkeersongeval met een wielrenner met klem op zich te melden. De wielrenner werd in bewusteloze toestand gewond aangetroffen op de Parallelweg, maar heeft inmiddels een eerste verklaring kunnen afleggen.

De politie deed zondag 2 april ook al een oproep aan de automobilist om zich te melden. Ook zoekt de politie nog naar getuigen. Uit het politieonderzoek is gebleken dat er voorafgaand aan de aanrijding vermoedelijk een verkeersruzie heeft plaatsgevonden tussen de wielrenner en de bestuurder van een blauw/groene of grijs/groene auto, vermoedelijk een Alfa Romeo. Omstanders hebben verklaard dat ze een auto hebben zien wegrijden en daarna de gewonde wielrenner aantroffen. De personenauto zou er vandoor zijn gegaan in de richting van Made en vervolgens via de Centraleweg terug richting Geertruidenberg.

Het slachtoffer, een 54-jarige man uit Culemborg, is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij liep o.a. een schouderbreuk en diverse schaafwonden op en moet op een later moment aan zijn schouder geopereerd worden. Hij heeft verklaard dat hij na een voorrangskwestie een klap op de auto heeft gegeven, waarna de bestuurder van deze auto woedend reageerde. Wat er daarna is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk. 

De bestuurder van de auto wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Hij wordt verzocht zich te melden op het politiebureau aan het Europark 30 in Oosterhout of telefonisch contact op te nemen met de politie, via 0900-8844. 

Ook mensen die meer informatie hebben over deze aanrijding, omdat ze bijvoorbeeld hebben gezien dat iemand met vermoedelijk een Alfa Romeo ineens schade aan zijn auto heeft, wordt gevraagd zich te melden: 

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006).

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk