Dronken automobilist rijdt in op omstanders

zondag 23 oktober 2016

Raamsdonksveer - Een 28-jarige man uit Raamsdonksveer is afgelopen nacht omstreeks 02.30 uur op de Bliek aangehouden op de verdenking van poging doodslag, verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed. Hij blies 590 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Tijdens een besloten feest in een horecazaak aan de Burgemeester Krijgsmanweerde is kennelijk ruzie ontstaan in de relationele sfeer tussen de verdachte  en een 47-jarige man uit Raamsdonksveer.  De verdachte zou boos in zijn auto gestapt zijn en enkele rondjes hebben gereden,. Toen hij weer voor de zaak stond,  zou hij de aandacht hebben getrokken waarna enkele mensen naar buiten zijn gegaan. De verdachte zou vervolgens op de 47-jarige man en een 17-jarige jongen eveneens uit Raamsdonksveer zijn ingereden. Ook raakte een geparkeerde auto beschadigd. Hij reed weg maar werd door de politie uiteindelijk aangehouden.  

De 17-jarige jongen werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Breda gebracht. Hij heeft een flinke schaafwond aan zijn rechterbeen. De 47-jarige man werd ook bij zijn rechterbeen geraakt. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.  Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan.  De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk