Drie arrestaties na geweldsincident

maandag 16 januari 2017

Raamsdonksveer - De politie heeft maandagmorgen 16 januari 2017 met toestemming van de officier van justitie, een 21-jarige en een 23-jarige man uit Waspik en een 19-jarige man uit ’s Gravenmoer aangehouden in verband met een geweldincident dat op zondag 19 juni 2016 omstreeks 03.45 uur plaats vond op de Keizersdijk. Daar werd een 24-jarige man uit Raamsdonk ernstig mishandeld. Ook een 17-jarige jongen uit Geertruidenberg en een 19-jarige vrouw uit Dongen die probeerden daar een eind aan te maken, kregen klappen.

Een 24-jarige man uit Raamsdonk verklaarde dat drie jongemannen met hem in de rokersruimte van een horecazaak ruzie zochten. Ze beschuldigden hem ergens ten onrechte van. Buiten werd hij door hetzelfde drietal opgewacht waarna hij door hen in het gezicht werd geslagen en geschopt, ook terwijl hij al op de grond lag. Hij moest behandeld worden op de huisartsenpost en de eerste hulp. Zijn linkeroogkas was gebroken. Een 17-jarige jongen uit Geertruidenberg probeerde de schoppers weg te duwen maar werd door een van hen toen met gebalde vuist op zijn neus geslagen. Hierdoor brak zijn neus. Een 19-jarige vrouw uit Dongen deed eveneens aangifte. Zij probeerde het eerste slachtoffer eveneens te helpen door hem weg te trekken, maar werd toen tegen haar kaak geslagen. Ze liep naast een pijnlijke kaak ook nog gekneusde ribben op.  De politie heeft uitvoerig onderzoek ingesteld naar het incident daarbij werden ook nog twee getuigen opgespoord en gehoord.

 

 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk