Grote partij henneptoppen in woning

vrijdag 17 maart 2017

Dongen - In een pand aan de Watertorenstraat is donderdagavond na een tip ruim 40 kilo aan henneptoppen aangetroffen. Drie in het pand aanwezige Poolse mannen (24, 24 en 34 jaar) werden aangehouden. De politie vermoedt dat het hier om professionele drugshandel gaat. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

De politie kreeg donderdagavond een melding dat er een ‘enorme wietgeur‘ hing rond een pand aan de Watertorenstraat. Agenten stelden een onderzoek in, zij roken hennep vanuit een bus die naast het bedoelde pand op de oprit stond. Ze belden aan waarna een man de voordeur opende. Direct kwam daarbij een sterke hennepgeur naar buiten kwam. De dienders gingen naar binnen en zagen veel sealbags met henneptoppen liggen. Hierop werd besloten om de drie mannen die in de woning waren aan te houden. De rechter-commissaris kwam ter plaatse waarna de opsporingsambtenaren met de zoeking begonnen. Er werden enkele tientallen zakken met henneptoppen aangetroffen. Verder zijn onder meer diverse verse mobiele telefoons, bankbiljetten en twee busjes pepperspray  in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk