Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar beroving, mishandeling en vrijheidsberoving

zondag 22 mei 2016

Kaatsheuvel - De politie heeft zaterdagavond 21 mei 2016 in de Van Haestrechtstraat drie mannen aangehouden. Het gaat om inwoners van Kaatsheuvel van 23, 24 en 38 jaar oud. Het drietal wordt ervan verdacht een 23-jarige inwoner van Kaatsheuvel te hebben beroofd, mishandeld en tegen zijn wil te hebben vastgehouden.

Dit zou woensdagavond 18 mei zijn gebeurd. Het slachtoffer had op een camping in de Van Haestrechtstraat contact gehad met de mannen. Ze hadden wat met elkaar gedronken en zouden daarna in een auto zijn gestapt. Na een korte rit werd het 23-jarige slachtoffer plotseling mishandeld. Daarna volgde een langere rit waarna het slachtoffer in Duitsland uit de auto zou zijn gegooid. Hij heeft hulp gezocht bij omwonenden en is opgenomen in een Duits ziekenhuis. Zaterdag keerde hij terug naar Nederland en waarschuwde de politie. Die hield vervolgens de drie verdachten aan. De auto van één van de mannen is voor nader onderzoek in beslag genomen. Het slachtoffer mist onder andere zijn identiteitsbewijs, rijbewijs en een tablet. De politie onderzoekt de precieze toedracht van dit incident. De drie verdachten zitten vast voor nader onderzoek en verhoor.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk