Bootdief snel gepakt

zaterdag 25 juni 2016

Raamsdonksveer - De diefstal van een boot is zaterdag snel opgelost. De eigenaresse ziet haar boot, die aan de kant zou moeten liggen, voorbij varen met een vreemde aan het roer. Politie en vrienden komen in actie en vinden de boot met de dief aan boord.

Op zaterdag 25 juni 2016 om 10.15 uur komt er bij de politiemeldkamer een telefoontje binnen van de eigenaresse van een boot. Ze liep te wandelen met haar honds langs het kanaal toen ze haar boot voorbij zag varen met een vreemde aan het roer. Dat klopte niet en ze had al enkele vrienden gebeld die op dat moment in de omgeving voeren. Een surveillance-eenheid ruilt de politieauto waarin ze rijden om voor een politieboot en vanuit Drimmelen zijn ze richting Geertruidenberg gevaren. Daar treffen ze de boot aan die al gestopt is door een van de vrienden van de eigenaresse. Aan boord staat een 32-jarige man uit Raamsdonksveer aan het roer. Hij moet onder begeleiding terug varen naar de ligplaats van de boot waar hij aangehouden wordt. Aan het bureau blijkt dat de man nog meer dan 1000 euro boete open heeft staan.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Raamsdonk | 112 alarmeringen Raamsdonk | Goedkoop Tanken in Raamsdonk | Supermarkten in Raamsdonk | Weerbericht Raamsdonk